Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder

Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder

In deze Slechtste chauffeur van Nederland raakt Bradley gestrest door zijn vriend Michael en als hij hem daarop aanspreekt krijgt hij een tik tegen het achterhoofd als antwoord. In de rit die volgt worden de twee pas echt bekvechtende bermtoeristen met onder andere een scheldpartijtje richting een tractorbestuurder.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Slechtste chauffeur van Nederland</em>: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder In deze Slechtste chauffeur van Nederland raakt Bradley gestrest door zijn vriend Michael en als hij hem daarop aanspreekt krijgt hij een tik tegen het achterhoofd als antwoord. In de rit die volgt worden de twee pas echt bekvechtende bermtoeristen met onder andere een scheldpartijtje richting een tractorbestuurder. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen Bekijk deze video » De Slechtste Chauffeur van Nederland: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop Bekijk deze video »
TV :
Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV