Slechtste chauffeur van Nederland: hysterische meiden willen blijven nadenken

Slechtste chauffeur van Nederland: hysterische meiden willen blijven nadenken

In de nieuwste Slechtste chauffeur van Nederland zien we de meiden Oumaima en Wassima, die elkaar op het hart drukken na te blijven denken. We zien al snel dat dat plan geen lang leven beschoren is. En na een hoop lastige verkeersborden eindigt de rit met het slopen van de auto in een dramatische hellingproef inclusief spinnende banden.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Slechtste chauffeur van Nederland</em>: hysterische meiden willen blijven nadenken In de nieuwste Slechtste chauffeur van Nederland zien we de meiden Oumaima en Wassima, die elkaar op het hart drukken na te blijven denken. We zien al snel dat dat plan geen lang leven beschoren is. En na een hoop lastige verkeersborden eindigt de rit met het slopen van de auto in een dramatische hellingproef inclusief spinnende banden. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen Bekijk deze video » De Slechtste Chauffeur van Nederland: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop Bekijk deze video »
TV :
Slechtste chauffeur van Nederland: hysterische meiden willen blijven nadenken

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV