Verslaafd! gemist? Johan verlaat de afkickkliniek en krijgt terugval

Verslaafd! gemist? Johan verlaat de afkickkliniek en krijgt terugval

In Verslaafd! leek de gesloten Johan met frisse tegenzin mee te werken, maar hij verlaat na één dag de afkickkliniek al. Na zes weken zonder enig bericht zoekt coach Maarten Dammers hem op en probeert hem te overtuigen een tweede kans met beide handen aan te pakken. Johan lijkt nu dan echt gebroken te zijn, en spreekt vrijuit met Maarten over zijn verslaving en de terugval.

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Verslaafd!</em> gemist? Johan verlaat de afkickkliniek en krijgt terugval In Verslaafd! leek de gesloten Johan met frisse tegenzin mee te werken, maar hij verlaat na één dag de afkickkliniek al. Na zes weken zonder enig bericht zoekt coach Maarten Dammers hem op en probeert hem te overtuigen een tweede kans met beide handen aan te pakken. Johan lijkt nu dan echt gebroken te zijn, en spreekt vrijuit met Maarten over zijn verslaving en de terugval. Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Verslaafd!: zus van aan alcohol verslaafde Johan breekt tijdens interventie Bekijk deze video » Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor drank & drugsverslaving' (video) Bekijk deze video »
TV :
Verslaafd! gemist? Johan verlaat de afkickkliniek en krijgt terugval

Actuele video's

Meer actuele video's