BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt

Donderdag 19 mei 2022 om 13:32

Rachel Hazes voert in het programma BN'ers in het ziekenhuis een zwaar gesprek met een patiënt. Hij heeft longkanker en hij is erg bang voor het infuus. In de aflevering van gisteren (18 mei) zien ze Rachel die erg misselijk kan worden van prikken. Rachel kijkt mee en houdt zichzelf groot. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em> gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt Rachel Hazes voert in het programma BN'ers in het ziekenhuis een zwaar gesprek met een patiënt. Hij heeft longkanker en hij is erg bang voor het infuus. In de aflevering van gisteren (18 mei) zien ze Rachel die erg misselijk kan worden van prikken. Rachel kijkt mee en houdt zichzelf groot. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes wil niet naar de corona afdeling Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's