BN'ers in het ziekenhuis: Philippe Geubels vertelt moppen aan jonge patiënt

BN'ers in het ziekenhuis: Philippe Geubels vertelt moppen aan jonge patiënt

Philippe Geubels is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. Philippe is helemaal zichzelf. In de aflevering van gisteren (18 mei) zien ze hem grapjes maken met een jonge patiënt. Ze vindt de comedian erg grappig. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Philippe Geubels vertelt moppen aan jonge patiënt Philippe Geubels is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. Philippe is helemaal zichzelf. In de aflevering van gisteren (18 mei) zien ze hem grapjes maken met een jonge patiënt. Ze vindt de comedian erg grappig. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt Bekijk deze video » Bekijk ook Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht" Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV