Koffietijd: Charly Luske wil huwelijk met Tanja Jess ‘in kalmte’ overdoen

Koffietijd: Charly Luske wil huwelijk met Tanja Jess ‘in kalmte’ overdoen

In Koffietijd zijn de 'koffieleuters' weer te gast, ze praten deze keer uitgebreid over trouwen. Charly Luske, die eerder bekendmaakte dat zijn huwelijk met Tanja Jess in zwaar weer verkeert, vertelt ook hoe hij het huwelijk ziet. De zanger werkt momenteel aan zijn relatie aangezien hij is vreemdgegaan, zij zijn al sinds 2008 getrouwd. Charly wil toch best nog een keer met zijn grote liefde trouwen, maar dan zonder stress. “Ik zou het nog wel in kalmte over willen doen, in rust.”

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: Charly Luske wil huwelijk met Tanja Jess ‘in kalmte’ overdoen In Koffietijd zijn de 'koffieleuters' weer te gast, ze praten deze keer uitgebreid over trouwen. Charly Luske, die eerder bekendmaakte dat zijn huwelijk met Tanja Jess in zwaar weer verkeert, vertelt ook hoe hij het huwelijk ziet. De zanger werkt momenteel aan zijn relatie aangezien hij is vreemdgegaan, zij zijn al sinds 2008 getrouwd. Charly wil toch best nog een keer met zijn grote liefde trouwen, maar dan zonder stress. “Ik zou het nog wel in kalmte over willen doen, in rust.” Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Zien: Charly Luske verrast zoon Billy, maar wil het verjaardagscadeau zelf ook gebruiken Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Charly Luske keert terug als Lars die flirt met Nina Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Charly Luske wil huwelijk met Tanja Jess ‘in kalmte’ overdoen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV