Gevarieerde kledingstijl zorgt voor zelfverzekerde date in Lang Leve De Liefde

Gevarieerde kledingstijl zorgt voor zelfverzekerde date in Lang Leve De Liefde

Donderdag 19 mei 2022 om 14:00

Zodra kledingstijl het onderwerp van het gesprek is, komt deze blondine los. Ze lijkt van alle markten thuis en heeft een zeer gevarieerde kledingkast.Haar date lijkt erg zelfverzekerd te worden door al haar antwoorden: "Dan zit ik wel goed." Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Gevarieerde kledingstijl zorgt voor zelfverzekerde date in <em>Lang Leve De Liefde</em> Zodra kledingstijl het onderwerp van het gesprek is, komt deze blondine los. Ze lijkt van alle markten thuis en heeft een zeer gevarieerde kledingkast.Haar date lijkt erg zelfverzekerd te worden door al haar antwoorden: "Dan zit ik wel goed." Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lando en zijn date lijken geen klik te hebben: "Dan stop je het weer terug?" (LLDL) Bekijk deze video » Woensdag in Lang Leve de Liefde: "Ik heb niet de behoefte om te trouwen" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's