Amazing Grace vanaf zondag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Amazing Grace vanaf zondag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Amazing Grace is een gloednieuw muziekprogramma dat helemaal in het teken staat van gospel. Diverse Nederlandse artiesten krijgen de uitdaging voor hun kiezen om een optreden te geven in deze stijl, terwijl de meesten geen ervaring hebben met gospel.

Lees verder onder de video.

<em>Amazing Grace</em> vanaf zondag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Amazing Grace is een gloednieuw muziekprogramma dat helemaal in het teken staat van gospel. Diverse Nederlandse artiesten krijgen de uitdaging voor hun kiezen om een optreden te geven in deze stijl, terwijl de meesten geen ervaring hebben met gospel. Lees verder onder de video. Gospel maakt emoties losOnder anderen Charly Luske, Dries Roelvink en Elske DeWall krijgen hulp van de coaches Berget Lewis en Shirma Rouse en presentatrice Giovanca Ostiana om uit hun comfortzone te stappen en een spetterend optreden te geven. Dat brengt niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het emotionele vlak heel wat teweeg... Bekijk de eerste beelden van Amazing Grace hierboven. Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv. Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden" Bekijk deze video » MAX Vakantieman komt terug: Sybrand Niessen zoekt mensen met probleemvakanties Bekijk deze video »

Gospel maakt emoties los
Onder anderen Charly Luske, Dries Roelvink en Elske DeWall krijgen hulp van de coaches Berget Lewis en Shirma Rouse en presentatrice Giovanca Ostiana om uit hun comfortzone te stappen en een spetterend optreden te geven. Dat brengt niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het emotionele vlak heel wat teweeg...

Bekijk de eerste beelden van Amazing Grace hierboven.

Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's