Temptation Island: Love or Leave: eerste kampvuur bezorgt de mannen stress

Temptation Island: Love or Leave: eerste kampvuur bezorgt de mannen stress

Nadat in Temptation Island eerder de dames in hun kamp de eerste beelden zagen, zitten de heren op hun beurt nu in de stress. Whitney moet zelfs aanhoren dat zijn Iris toch wel erg gecharmeerd is van verleider Kenzo, en dat ze inmiddels al niet meer weet of ze als koppel of alleen het eiland zal verlaten.

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island: Love or Leave</em>: eerste kampvuur bezorgt de mannen stress Nadat in Temptation Island eerder de dames in hun kamp de eerste beelden zagen, zitten de heren op hun beurt nu in de stress. Whitney moet zelfs aanhoren dat zijn Iris toch wel erg gecharmeerd is van verleider Kenzo, en dat ze inmiddels al niet meer weet of ze als koppel of alleen het eiland zal verlaten. Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Love or Leave 2022: 'Alle relaties zijn voorbij' Bekijk deze video » Annebel tegen Hans in Temptation Island: 'Wat doe jij in mijn hoofd?' Bekijk deze video » Temptation Island: Love Or Leave: Ivo en Esmé hebben een romantische date (video) Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island: Love or Leave: eerste kampvuur bezorgt de mannen stress

Actuele video's

Meer actuele video's