Zien: Ilse DeLange appte Matthijs van Nieuwkerk voor haar idee POP22

Zien: Ilse DeLange appte Matthijs van Nieuwkerk voor haar idee POP22

Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk zijn vanavond te zien in het nieuwe programma POP22, waarin aandacht is voor de Nederlandse popmuziek. "Het moet het mooiste podium van Nederland worden," aldus DeLange bij BEAU. Ilse wilde perse Matthijs hebben voor haar format, wordt verteld in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ilse DeLange</em> appte <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> voor haar idee <em>POP22</em> Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk zijn vanavond te zien in het nieuwe programma POP22, waarin aandacht is voor de Nederlandse popmuziek. "Het moet het mooiste podium van Nederland worden," aldus DeLange bij BEAU. Ilse wilde perse Matthijs hebben voor haar format, wordt verteld in de video hieronder. Lees verder onder de video. Minder bekende talentenVoor het muzikale hoogstandje maakt het niet uit of je Jan Smit bent of enkel op de braderie in Leuven optreedt. Bekende en minder bekende talenten uit verschillende hoeken van het land komen samen en krijgen een podium. POP22 is donderdag 19 en donderdag 26 mei rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van POP22 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ilse DeLange appte Matthijs van Nieuwkerk voor haar idee POP22

Minder bekende talenten
Voor het muzikale hoogstandje maakt het niet uit of je Jan Smit bent of enkel op de braderie in Leuven optreedt. Bekende en minder bekende talenten uit verschillende hoeken van het land komen samen en krijgen een podium.

POP22 is donderdag 19 en donderdag 26 mei rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van POP22 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ilse DeLange appte Matthijs van Nieuwkerk voor haar idee POP22 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV