Thrillerserie No Return vanaf vrijdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer

Thrillerserie No Return vanaf vrijdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer

Donderdag 19 mei 2022 om 15:46

Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 kijken naar de nieuwe thrillerserie No Return. Deze serie volgt Kathy en Martin, die met hun kinderen Noah en Jessica vakantie vieren in een Turks resort. Noah wordt door een meisje uitgenodigd voor een strandfeest. Maar hun relaxte vakantie wordt abrupt onderbroken wanneer na het feest de politie het hotel binnenvalt en Noah arresteert vanwege aanranding van een jongen.

Bekijk de trailer van No Return in de video hieronder.

De thrillerserie No Return is vanaf vrijdag 20 mei wekelijks rond 23.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van No Return terugkijken bij Gids.tv.

Thrillerserie <em>No Return</em> vanaf vrijdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 kijken naar de nieuwe thrillerserie No Return. Deze serie volgt Kathy en Martin, die met hun kinderen Noah en Jessica vakantie vieren in een Turks resort. Noah wordt door een meisje uitgenodigd voor een strandfeest. Maar hun relaxte vakantie wordt abrupt onderbroken wanneer na het feest de politie het hotel binnenvalt en Noah arresteert vanwege aanranding van een jongen. Bekijk de trailer van No Return in de video hieronder. De thrillerserie No Return is vanaf vrijdag 20 mei wekelijks rond 23.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van No Return terugkijken bij Gids.tv.
Trailer :
Thrillerserie No Return vanaf vrijdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's