Janice Blok is geen fan van nep billen: "Van mij hoeft het niet" (video)

Janice Blok is geen fan van nep billen: "Van mij hoeft het niet" (video)

In Lovers x Haters laten 6 bekende gezichten zich uit over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zijn zij een lover of een hater van lichaamsbeharing en de Brazilian Butt Lift? Bekijk de video hieronder.

Gezegend
Deze week zijn Channah Koerten, Ta Joela, Janice Blok, Fawrynotsawry, Jessie Maya en Michelle Willemsen te gast in Lovers x Haters. Wie van onze gasten houdt wel van het Kim Kardashian figuur? Van Janice Blok hoeft het niet, ze is namelijk al gezegend met een mooi figuur. Bekijk de 538-video hieronder.

Janice Blok is geen fan van <em>nep billen</em>: &quot;Van mij hoeft het niet&quot; (video) In Lovers x Haters laten 6 bekende gezichten zich uit over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zijn zij een lover of een hater van lichaamsbeharing en de Brazilian Butt Lift? Bekijk de video hieronder. GezegendDeze week zijn Channah Koerten, Ta Joela, Janice Blok, Fawrynotsawry, Jessie Maya en Michelle Willemsen te gast in Lovers x Haters. Wie van onze gasten houdt wel van het Kim Kardashian figuur? Van Janice Blok hoeft het niet, ze is namelijk al gezegend met een mooi figuur. Bekijk de 538-video hieronder. Bekijk ook Zien: Donny Roelvink woont in hotel sinds liefdesbreuk met Janice Blok Bekijk deze video » Zien: Janice Blok over haar ex en liefdesleven: "Absoluut geen ruimte voor nieuwe liefde" Bekijk deze video »
Show :
Janice Blok is geen fan van nep billen: "Van mij hoeft het niet" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Janice Blok is geen fan van nep billen: "Van mij hoeft het niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV