Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei

Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei

Vandaag trok het 'zomerse' noodweer over Nederland, wat gepaard ging met flinke regen- en onweersbuien. Het KNMI heeft vandaag rond 16.00 uur code oranje weer ingetrokken. De komende uren geldt in het oosten van het land nog wel code geel. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van het noodweer hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei Vandaag trok het 'zomerse' noodweer over Nederland, wat gepaard ging met flinke regen- en onweersbuien. Het KNMI heeft vandaag rond 16.00 uur code oranje weer ingetrokken. De komende uren geldt in het oosten van het land nog wel code geel. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van het noodweer hieronder. Lees verder onder de video. Veel meldingen"Door het noodweer is in het Overijsselse Diepenheim een vrouw onder een boom terechtgekomen. De brandweer meldt dat ze naar een ziekenhuis is gebracht, maar hoe het slachtoffer eraan toe is, is onduidelijk. In heel Twente heeft het noodweer voor overlast gezorgd. Rond 16.30 uur waren er bij de brandweer ruim dertig meldingen binnengekomen", laat HvN weten. Ook in Brabant, Gelderland, Dordrecht en Maastricht waren veel meldingen bij de brandweer door de hevige onweersbuien. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Bijzondere beelden: enorme vis zwemt rond in jachthaven Zutphen Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Eerste tropische dag van 2022: lokaal warmer dan 30 graden Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel meldingen
"Door het noodweer is in het Overijsselse Diepenheim een vrouw onder een boom terechtgekomen. De brandweer meldt dat ze naar een ziekenhuis is gebracht, maar hoe het slachtoffer eraan toe is, is onduidelijk. In heel Twente heeft het noodweer voor overlast gezorgd. Rond 16.30 uur waren er bij de brandweer ruim dertig meldingen binnengekomen", laat HvN weten. Ook in Brabant, Gelderland, Dordrecht en Maastricht waren veel meldingen bij de brandweer door de hevige onweersbuien.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV