Onweersbuien door heel Nederland: straten blank, boswachters blij (video)

Onweersbuien door heel Nederland: straten blank, boswachters blij (video)

<em>Onweersbuien</em> door heel Nederland: straten blank, <em>boswachters</em> blij (video) Na weken van droogte doet hij een vreugdedansje in het bos: boswachter Joris is blij met de zomerse onweersbuien vandaag, vertelt hij in RTL Nieuws. Voor anderen zorgt het vele water juist voor overlast. RTL Nieuws ging het land in om de stemming te peilen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Buienradar: maandag flinke onweersbuien met hagel en windstoten Bekijk deze video » Buienradar donderdag 19 mei: onweer en in korte tijd veel regen Bekijk deze video »
Weer :
Onweersbuien door heel Nederland: straten blank, boswachters blij (video)

Na weken van droogte doet hij een vreugdedansje in het bos: boswachter Joris is blij met de zomerse onweersbuien vandaag, vertelt hij in RTL Nieuws. Voor anderen zorgt het vele water juist voor overlast. RTL Nieuws ging het land in om de stemming te peilen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onweersbuien door heel Nederland: straten blank, boswachters blij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV