Khalid & Sophie gemist? Pijnlijke verspreking George W. Bush blijft niet onopgemerkt

Khalid & Sophie gemist? Pijnlijke verspreking George W. Bush blijft niet onopgemerkt

Donderdag 19 mei 2022 om 19:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Pijnlijke verspreking <em>George W. Bush</em> blijft niet onopgemerkt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De voormalige Amerikaanse president George W. Bush heeft gisteren de invasie van Irak wreed en ongerechtvaardigd genoemd. Hierop corrigeerde hij zich door te zeggen dat hij bedoelde te verwijzen naar de Russische invasie van Oekraïne. Dit is een pijnlijke verspreking, volgens politiek journalis Suse van Kleef. In de talkshow Khalid & Sophie zei ze: 'Het woord ‘invasie’ is bij hem zo gekoppeld aan Irak dat hij dat dan zegt.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Pijnlijke verspreking George W. Bush blijft niet onopgemerkt

De voormalige Amerikaanse president George W. Bush heeft gisteren de invasie van Irak wreed en ongerechtvaardigd genoemd. Hierop corrigeerde hij zich door te zeggen dat hij bedoelde te verwijzen naar de Russische invasie van Oekraïne. Dit is een pijnlijke verspreking, volgens politiek journalis Suse van Kleef. In de talkshow Khalid & Sophie zei ze: 'Het woord ‘invasie’ is bij hem zo gekoppeld aan Irak dat hij dat dan zegt.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's