Video: Tweede Kamer maakt zich zorgen om extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland

Video: Tweede Kamer maakt zich zorgen om extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: Tweede Kamer maakt zich zorgen om extreemrechtse omroep <em>Ongehoord Nederland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een meerderheid van De Kamer maakt zich zorgen over de extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland, dat sinds korte tijd een plek heeft bij de publieke omroep. Een gesprek dat werd gevoerd over de 'omvolkingstheorie', een extreemrechtse complottheorie, zorgde voor geschrokken Tweede Kamerleden. Sjoerd Sjoerdsma is te gast in Khalid & Sophie en pakt de baas van Ongehoord Nederland, Arnold Karskens, aan: 'Ik denk dat je hier wel vast kan stellen dat deze man, de heer Karskens, gewoon liegt.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Tweede Kamer maakt zich zorgen om extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland

Een meerderheid van De Kamer maakt zich zorgen over de extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland, dat sinds korte tijd een plek heeft bij de publieke omroep. Een gesprek dat werd gevoerd over de 'omvolkingstheorie', een extreemrechtse complottheorie, zorgde voor geschrokken Tweede Kamerleden. Sjoerd Sjoerdsma is te gast in Khalid & Sophie en pakt de baas van Ongehoord Nederland, Arnold Karskens, aan: 'Ik denk dat je hier wel vast kan stellen dat deze man, de heer Karskens, gewoon liegt.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's