Hart van Nederland: noodweer zorgt voor problemen op het spoor (video)

Hart van Nederland: noodweer zorgt voor problemen op het spoor (video)

<em>Hart van Nederland</em>: noodweer zorgt voor problemen op het <em>spoor</em> (video) Het zomerse noodweer dat donderdag over Nederland trok heeft voor flinke problemen op het spoor gezorgd. Op verschillende trajecten lagen bomen op het spoor of was de bliksem ingeslagen. De hele donderdagavond rijden er minder treinen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Timelapse: zo steeg het water in Australië tijdens het noodweer Bekijk deze video » Noodweer in Zuid Afrika: "Al meer dan 250 mensen overleden" (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het zomerse noodweer dat donderdag over Nederland trok heeft voor flinke problemen op het spoor gezorgd. Op verschillende trajecten lagen bomen op het spoor of was de bliksem ingeslagen. De hele donderdagavond rijden er minder treinen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: noodweer zorgt voor problemen op het spoor (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV