Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 'Premier <em>Mark Rutte</em> zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Premier Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Daarom was hij behoorlijk geïrriteerd vandaag, tijdens het Tweede Kamerdebat. Marieke Smits was erbij en vertelt in Op1: 'Ik zag het chagrijn niet aankomen, maar Rutte was het duidelijk helemaal zat.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video) Bekijk deze video » VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video) Bekijk deze video » Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Premier Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Daarom was hij behoorlijk geïrriteerd vandaag, tijdens het Tweede Kamerdebat. Marieke Smits was erbij en vertelt in Op1: 'Ik zag het chagrijn niet aankomen, maar Rutte was het duidelijk helemaal zat.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV