Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 'Premier <em>Mark Rutte</em> zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Premier Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Daarom was hij behoorlijk geïrriteerd vandaag, tijdens het Tweede Kamerdebat. Marieke Smits was erbij en vertelt in Op1: 'Ik zag het chagrijn niet aankomen, maar Rutte was het duidelijk helemaal zat.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer'

Premier Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Daarom was hij behoorlijk geïrriteerd vandaag, tijdens het Tweede Kamerdebat. Marieke Smits was erbij en vertelt in Op1: 'Ik zag het chagrijn niet aankomen, maar Rutte was het duidelijk helemaal zat.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's