Oscarwinnaar Lupita Nyong'o vertelt bij Stephen Colbert over nieuwe film Us

Oscarwinnaar Lupita Nyong'o vertelt bij Stephen Colbert over nieuwe film Us

Oscarwinnaar Lupita Nyong'o vertelt bij Stephen Colbert over nieuwe film Us De Oscarwinnende actrice Lupita Nyong'o, die begin 2014 een Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol won voor haar rol in de film 12 Years a Slave en ook te zien was in Black Panther, is te gast bij The Late Show with Stephen Colbert. Ze komt onder meer vertellen over de nieuwe horrorfilm Us, geregisseerd door Jordan Peele. Vorig jaar scoorde Peele een enorme filmhit met Get Out. Bijzondere ogenNyong'o speelt niet alleen in een nieuwe horrorfilm, ze neemt een beetje van die angstaanjagende uitstraling mee naar de show van Stephen Colbert. De talkshowhost vraagt Nyong'o zich even tot het publiek te wenden, zodat die dezelfde ervaring heeft als Colbert. Wat blijkt? Nyong'o heeft gouden kleurlenzen in, waardoor ze wel heel erg op een figuur uit een horrorfilm lijkt... Stephen Colbert: 'Ik zal proberen te letten op wat je te vertellen hebt.' MonsterVanwege het succes van Get Out is de verwachting dat ook Us weer een enorme hit gaat worden. Maar hoe is het om in een horrorfilm te spelen? Word je zelf ook bang als je er een rol in hebt? Lupita Nyong'o nuanceert: 'Nee, je wordt niet bang als je zélf het enge monster bent.' En dat lijkt in deze film dus het geval te zijn. Zelfs de bezoekers bij de première van de film waren doodsbang voor Nyong'o... Us is vanaf 21 maart te zien in de Nederlanse bioscoop. Trailer Get Out Bekijk deze trailer » Trailer Us Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Oscarwinnaar Lupita Nyong'o vertelt bij Stephen Colbert over nieuwe film Us

De Oscarwinnende actrice Lupita Nyong'o, die begin 2014 een Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol won voor haar rol in de film 12 Years a Slave en ook te zien was in Black Panther, is te gast bij The Late Show with Stephen Colbert. Ze komt onder meer vertellen over de nieuwe horrorfilm Us, geregisseerd door Jordan Peele. Vorig jaar scoorde Peele een enorme filmhit met Get Out.

Bijzondere ogen
Nyong'o speelt niet alleen in een nieuwe horrorfilm, ze neemt een beetje van die angstaanjagende uitstraling mee naar de show van Stephen Colbert. De talkshowhost vraagt Nyong'o zich even tot het publiek te wenden, zodat die dezelfde ervaring heeft als Colbert. Wat blijkt? Nyong'o heeft gouden kleurlenzen in, waardoor ze wel heel erg op een figuur uit een horrorfilm lijkt... Stephen Colbert: 'Ik zal proberen te letten op wat je te vertellen hebt.'

Monster
Vanwege het succes van Get Out is de verwachting dat ook Us weer een enorme hit gaat worden. Maar hoe is het om in een horrorfilm te spelen? Word je zelf ook bang als je er een rol in hebt? Lupita Nyong'o nuanceert: 'Nee, je wordt niet bang als je zélf het enge monster bent.' En dat lijkt in deze film dus het geval te zijn. Zelfs de bezoekers bij de première van de film waren doodsbang voor Nyong'o...

Us is vanaf 21 maart te zien in de Nederlanse bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oscarwinnaar Lupita Nyong'o vertelt bij Stephen Colbert over nieuwe film Us of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV