VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video)

VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

VVD-prominent Uri Rosenthal in <em>Op1</em>: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Oud-minister Uri Rosenthal (VVD) vindt dat de kamer te veel transparantie eist van het kabinet. Daarover zei hij: 'Mijn conclusie is dat je een land vanuit de etalage kunt kunnen besturen, maar tot op een zekere hoogte. Je moet ruimte overlaten voor vertrouwelijke communicatie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' Bekijk deze video » Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video)

Mark Rutte vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Oud-minister Uri Rosenthal (VVD) vindt dat de kamer te veel transparantie eist van het kabinet. Daarover zei hij: 'Mijn conclusie is dat je een land vanuit de etalage kunt kunnen besturen, maar tot op een zekere hoogte. Je moet ruimte overlaten voor vertrouwelijke communicatie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV