Vandaag Inside: René van der Gijp mocht niet mee naar Kerstdiner door foeilelijk colbertje

Vandaag Inside: René van der Gijp mocht niet mee naar Kerstdiner door foeilelijk colbertje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp mocht niet mee naar Kerstdiner door foeilelijk <em>colbertje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft donderdagavond een opvallende outfit gekozen aan tafel bij Vandaag Inside: een kleurrijk, maar - in alle eerlijkheid - foeilelijk colbert. Hij vertelt dat hij het jasje een jaar of acht geleden aanschafte om aan te trekken naar het Kerstdiner met de familie, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Twee keer trok René het jasje aan met Kerst, maar de derde keer mocht hij niet meer mee. En dus geeft hij het colbertje nu cadeau aan Job Knoester, die regelmatig aanschuift bij VI - en bekendstaat om zijn excentrieke jasjes. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen woest op Eva Jinek: 'Een onbetrouwbaar loeder, een eng mens' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp onthult: "Mijn zoon betaalt 1800 per nacht voor hotelkamer in Tirana" Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen op zijn plek gezet door Sam Hagens in Vandaag Inside Bekijk deze video » Leonie ter Braak oppert Wilfred Genee: 'Waarom bel je Eva Jinek niet gewoon even?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp heeft donderdagavond een opvallende outfit gekozen aan tafel bij Vandaag Inside: een kleurrijk, maar - in alle eerlijkheid - foeilelijk colbert. Hij vertelt dat hij het jasje een jaar of acht geleden aanschafte om aan te trekken naar het Kerstdiner met de familie, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Twee keer trok René het jasje aan met Kerst, maar de derde keer mocht hij niet meer mee. En dus geeft hij het colbertje nu cadeau aan Job Knoester, die regelmatig aanschuift bij VI - en bekendstaat om zijn excentrieke jasjes.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag Inside: René van der Gijp mocht niet mee naar Kerstdiner door foeilelijk colbertje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV