Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video)

Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De toename van het zeldzame apenpokkenvirus baart viroloog Ab Osterhaus zorgen. Dat zei hij donderdagavond in de talkshow Op1.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em>: Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> maakt zich zorgen om toename <em>apenpokkenvirus</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De toename van het zeldzame apenpokkenvirus baart viroloog Ab Osterhaus zorgen. Dat zei hij donderdagavond in de talkshow Op1. Lees verder onder de video. 'Niche gecreëerd'Er is een opmerkelijke toename van het zeer zeldzame apenpokkenvirus in West-Europa, een ziekte die normaal alleen in Afrika voorkomt. Hoe kan dit? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen. 'Het lijkt heel erg op het mensenpokkenvirus. Het probleem is dat we mensen niet meer vaccineren tegen pokken. Dat betekent dat we een niche gecreëerd hebben.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' Bekijk deze video » VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video)

'Niche gecreëerd'
Er is een opmerkelijke toename van het zeer zeldzame apenpokkenvirus in West-Europa, een ziekte die normaal alleen in Afrika voorkomt. Hoe kan dit? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen. 'Het lijkt heel erg op het mensenpokkenvirus. Het probleem is dat we mensen niet meer vaccineren tegen pokken. Dat betekent dat we een niche gecreëerd hebben.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV