Hart van Nederland: hevig noodweer trekt over het land, veel schademeldingen (video)

Hart van Nederland: hevig noodweer trekt over het land, veel schademeldingen (video)

<em>Hart van Nederland</em>: hevig <em>noodweer</em> trekt over het land, veel schademeldingen (video) De zomerse storm die donderdag over het hele land trok, heeft veel schade aangericht, meldt Hart van Nederland. In bovenstaande video zie je een overzicht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei Bekijk deze video » Hart van Nederland: noodweer zorgt voor problemen op het spoor (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dak van manege in ingestort door noodweer, vier paarden gewond Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De zomerse storm die donderdag over het hele land trok, heeft veel schade aangericht, meldt Hart van Nederland. In bovenstaande video zie je een overzicht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: hevig noodweer trekt over het land, veel schademeldingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV