Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn <em>doodsangst</em> af te komen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In haar nieuwe programma Amazing Grace laat zangeres en presentatrice Giovanca Ostiana acht Nederlandse artiesten kennis maken met de wereld van de gospel. Eén van de kandidaten, Dries Roelvink, probeert zelfs zijn angst voor de dood te bezweren. Hij vertelde in Op1: 'Ik zong Kleine Jongen en kwam meteen weer bij mijn angst voor de dood. Er zaten stukken in dat ik volschoot.' Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? 'Premier Mark Rutte zwaar geïrriteerd tijdens sms-debat in Tweede Kamer' Bekijk deze video » VVD-prominent Uri Rosenthal in Op1: 'Tweede Kamer eist te veel transparantie' (video) Bekijk deze video » Op1: Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen om toename apenpokkenvirus (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

In haar nieuwe programma Amazing Grace laat zangeres en presentatrice Giovanca Ostiana acht Nederlandse artiesten kennis maken met de wereld van de gospel. Eén van de kandidaten, Dries Roelvink, probeert zelfs zijn angst voor de dood te bezweren. Hij vertelde in Op1: 'Ik zong Kleine Jongen en kwam meteen weer bij mijn angst voor de dood. Er zaten stukken in dat ik volschoot.'

Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV