Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

Donderdag 19 mei 2022 om 23:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn <em>doodsangst</em> af te komen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In haar nieuwe programma Amazing Grace laat zangeres en presentatrice Giovanca Ostiana acht Nederlandse artiesten kennis maken met de wereld van de gospel. Eén van de kandidaten, Dries Roelvink, probeert zelfs zijn angst voor de dood te bezweren. Hij vertelde in Op1: 'Ik zong Kleine Jongen en kwam meteen weer bij mijn angst voor de dood. Er zaten stukken in dat ik volschoot.' Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video)

In haar nieuwe programma Amazing Grace laat zangeres en presentatrice Giovanca Ostiana acht Nederlandse artiesten kennis maken met de wereld van de gospel. Eén van de kandidaten, Dries Roelvink, probeert zelfs zijn angst voor de dood te bezweren. Hij vertelde in Op1: 'Ik zong Kleine Jongen en kwam meteen weer bij mijn angst voor de dood. Er zaten stukken in dat ik volschoot.'

Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's