René van der Gijp onthult: "Mijn zoon betaalt 1800 per nacht voor hotelkamer in Tirana"

René van der Gijp onthult: "Mijn zoon betaalt 1800 per nacht voor hotelkamer in Tirana"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> onthult: &quot;Mijn zoon betaalt 1800 per nacht voor hotelkamer in <em>Tirana</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Komende woensdag (25 mei) speelt Feyenoord de finale van de Conference League, tegen AS Roma, in de Albanese hoofdstad Tirana. "Die kleine" van René van der Gijp gaat ook naar de wedstrijd, maar de woekerprijzen in de stad zijn werkelijk schokkend. Volgens Van der Gijp betaalt zijn zoon 1800 euro per nacht voor een hotelkamer die normaal gesproken 105 euro per nacht kost. "Pure oplichting", beaamt Johan Derksen - maar is er ook wat aan te doen? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Komende woensdag (25 mei) speelt Feyenoord de finale van de Conference League, tegen AS Roma, in de Albanese hoofdstad Tirana. "Die kleine" van René van der Gijp gaat ook naar de wedstrijd, maar de woekerprijzen in de stad zijn werkelijk schokkend. Volgens Van der Gijp betaalt zijn zoon 1800 euro per nacht voor een hotelkamer die normaal gesproken 105 euro per nacht kost. "Pure oplichting", beaamt Johan Derksen - maar is er ook wat aan te doen?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's