Zien: Johan Derksen op zijn plek gezet door Sam Hagens in Vandaag Inside

Zien: Johan Derksen op zijn plek gezet door Sam Hagens in Vandaag Inside

Vrijdag 20 mei 2022 om 08:42

Johan Derksen strooit donderdagavond weer kwistig met cijfers aan tafel bij Vandaag Inside. Zo zou iedere euro schadevergoeding voor Groningers maar liefst 74 euro aan research kosten. "Cent," voegt Sam Hagens toe. Derksen is meteen van zijn à propos: "Wat?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> op zijn plek gezet door Sam Hagens in <em>Vandaag Inside</em> Johan Derksen strooit donderdagavond weer kwistig met cijfers aan tafel bij Vandaag Inside. Zo zou iedere euro schadevergoeding voor Groningers maar liefst 74 euro aan research kosten. "Cent," voegt Sam Hagens toe. Derksen is meteen van zijn à propos: "Wat?!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. HilariteitWilfred Genee en Leonie ter Braak barsten aan tafel meteen in lachen uit door de miscommunicatie tussen de twee. Volgens Hagens komt het er dus in werkelijkheid op neer dat van ieder euro voor Groningen 74 eurocent naar andere instanties en mensen gaat dan de Groningers zelf. Johan Derksen kan zijn oren niet geloven: "Ik heb echt gelezen 74 euro!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hilariteit
Wilfred Genee en Leonie ter Braak barsten aan tafel meteen in lachen uit door de miscommunicatie tussen de twee. Volgens Hagens komt het er dus in werkelijkheid op neer dat van ieder euro voor Groningen 74 eurocent naar andere instanties en mensen gaat dan de Groningers zelf. Johan Derksen kan zijn oren niet geloven: "Ik heb echt gelezen 74 euro!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's