Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Bed & Breakfast

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Wat vinden de B&B-eigenaren van elkaars onderneming - en hoeveel willen ze ervoor betalen? LuxeHet belooft een aflevering vol fraaie bed & breakfast-ondernemingen te worden en dat begint al bij Aad en Jolanda. Zij bieden zowel luxe- als basiskamers aan - en dat is ook precies wat hun collega's ervaren. Vervolgens is de onderneming van John en zijn dochter Maaike aan de beurt. ZwembadHun bed & breakfast bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. En het is mooi weer, dus er kan gezwommen worden. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast. Bekijk ook Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘De meeuwen hebben op het raam gepoept’ Bekijk deze video » Bed & Breakfast gemist? Deelnemer Matthijs vraagt vriendin Linda ten huwelijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Wat vinden de B&B-eigenaren van elkaars onderneming - en hoeveel willen ze ervoor betalen?

Luxe
Het belooft een aflevering vol fraaie bed & breakfast-ondernemingen te worden en dat begint al bij Aad en Jolanda. Zij bieden zowel luxe- als basiskamers aan - en dat is ook precies wat hun collega's ervaren. Vervolgens is de onderneming van John en zijn dochter Maaike aan de beurt.

Zwembad
Hun bed & breakfast bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. En het is mooi weer, dus er kan gezwommen worden. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV