Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Wat vinden de B&B-eigenaren van elkaars onderneming - en hoeveel willen ze ervoor betalen? LuxeHet belooft een aflevering vol fraaie bed & breakfast-ondernemingen te worden en dat begint al bij Aad en Jolanda. Zij bieden zowel luxe- als basiskamers aan - en dat is ook precies wat hun collega's ervaren. Vervolgens is de onderneming van John en zijn dochter Maaike aan de beurt. ZwembadHun bed & breakfast bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. En het is mooi weer, dus er kan gezwommen worden. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast. :[broadcast:videos](ids:"452768,451942" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Vrijdag 20 mei 2022 om 21:31

Vanavond sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Wat vinden de B&B-eigenaren van elkaars onderneming - en hoeveel willen ze ervoor betalen?

Luxe
Het belooft een aflevering vol fraaie bed & breakfast-ondernemingen te worden en dat begint al bij Aad en Jolanda. Zij bieden zowel luxe- als basiskamers aan - en dat is ook precies wat hun collega's ervaren. Vervolgens is de onderneming van John en zijn dochter Maaike aan de beurt.

Zwembad
Hun bed & breakfast bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. En het is mooi weer, dus er kan gezwommen worden. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast.

:[broadcast:videos](ids:"452768,451942" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's