Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Tweede Hans: Marleen maakt zich zorgen

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending We zijn aanbeland bij de vierde aflevering van de comedy-dramaserie Tweede Hans, waarin Stefan de Walle in de rol van de gepensioneerde Hans kruipt. Na onverwacht vroeg te zijn gestopt met werken valt Hans in een zwart gat: wat moet hij met zijn tijd? ZorgenIn deze vierde aflevering is te zien hoe vrouwlief Marleen zich steeds meer zorgen begint te maken om Hans. Ze ziet dat hij weinig onderneemt en vaak somber is. Daar kan ze zelf weinig aan veranderen, want Marleen heeft het steeds drukker op haar werk. Ondertussen blijft Hans zoeken naar een invulling van de dag. DierenasielBij zijn zoektocht naar een nieuwe tijdsbesteding komt Hans uit bij het dierenasiel, waar hij een dagje gaat helpen. Ook gaat hij golfen met zijn schoonzoon Tom, maar het is het allemaal niet. Dan komt er tóch een plekje vrij in het koor. Dat lijkt Hans wel wat, maar dat gaat niet zonder slag of stoot: hij moet wel even auditeren. Bekijk ook Vrijdag in Tweede Hans: Hans krijgt een pensioencoach en bezoekt het shantykoor Bekijk deze video » Tweede Hans gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

We zijn aanbeland bij de vierde aflevering van de comedy-dramaserie Tweede Hans, waarin Stefan de Walle in de rol van de gepensioneerde Hans kruipt. Na onverwacht vroeg te zijn gestopt met werken valt Hans in een zwart gat: wat moet hij met zijn tijd?

Zorgen
In deze vierde aflevering is te zien hoe vrouwlief Marleen zich steeds meer zorgen begint te maken om Hans. Ze ziet dat hij weinig onderneemt en vaak somber is. Daar kan ze zelf weinig aan veranderen, want Marleen heeft het steeds drukker op haar werk. Ondertussen blijft Hans zoeken naar een invulling van de dag.

Dierenasiel
Bij zijn zoektocht naar een nieuwe tijdsbesteding komt Hans uit bij het dierenasiel, waar hij een dagje gaat helpen. Ook gaat hij golfen met zijn schoonzoon Tom, maar het is het allemaal niet. Dan komt er tóch een plekje vrij in het koor. Dat lijkt Hans wel wat, maar dat gaat niet zonder slag of stoot: hij moet wel even auditeren.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV