BEAU: Olympisch schaatskampioen Carlijn Achtereekte doet mee aan NK Wielrennen

BEAU: Olympisch schaatskampioen Carlijn Achtereekte doet mee aan NK Wielrennen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: Olympisch schaatskampioen <em>Carlijn Achtereekte</em> doet mee aan NK Wielrennen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Carlijn Achtereekte won in 2018, op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang, de gouden medaille op de drie kilometer schaatsen bij de vrouwen. We zijn inmiddels ruim vier jaar verder en ze heeft besloten het over een hele andere boeg te gooien: Achtereekte gaat wielrennen. Na slechts acht weken trainen gaat ze binnenkort meedoen aan het NK Wielrennen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: Olympisch schaatskampioen Carlijn Achtereekte doet mee aan NK Wielrennen

Carlijn Achtereekte won in 2018, op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang, de gouden medaille op de drie kilometer schaatsen bij de vrouwen. We zijn inmiddels ruim vier jaar verder en ze heeft besloten het over een hele andere boeg te gooien: Achtereekte gaat wielrennen. Na slechts acht weken trainen gaat ze binnenkort meedoen aan het NK Wielrennen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV