Zien: Miss Montreal zingt haar nieuwe single 'Adem' live bij BEAU

Zien: Miss Montreal zingt haar nieuwe single 'Adem' live bij BEAU

Vrijdag 20 mei 2022 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Miss Montreal</em> zingt haar nieuwe single 'Adem' live bij <em>BEAU</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Miss Montreal scoorde vlak voor de coronaperiode een gigantische hit met 'Door de wind', een cover uit het programma Beste zangers. In de tussentijd heeft ze niet stilgezeten, want vorig jaar bereikten 'Angels in the Sky' en 'Alles' de Top 40 en dat resultaat hoopt ze nu weer te behalen met haar nieuwste single 'Adem'. Ze zong het nummer donderdag live bij BEAU. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Miss Montreal zingt haar nieuwe single 'Adem' live bij BEAU

Miss Montreal scoorde vlak voor de coronaperiode een gigantische hit met 'Door de wind', een cover uit het programma Beste zangers. In de tussentijd heeft ze niet stilgezeten, want vorig jaar bereikten 'Angels in the Sky' en 'Alles' de Top 40 en dat resultaat hoopt ze nu weer te behalen met haar nieuwste single 'Adem'. Ze zong het nummer donderdag live bij BEAU.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's