Zien: Crystal Palace-coach Patrick Vieira schopt provocerende Everton-fan onderuit

Zien: Crystal Palace-coach Patrick Vieira schopt provocerende Everton-fan onderuit

Everton won donderdagavond met 3-2 van Crystal Palace, waarmee de club zichzelf veilig speelde en degradatie uit de Premier League afwendde. Er ontstond een waar volksfeest op het veld, maar sommige fans konden zich helaas niet gedragen. Crystal Palace-coach Patrick Vieira was er op een gegeven moment dan ook helemaal klaar mee...

Lees verder onder de video.

Zien: Crystal Palace-coach <em>Patrick Vieira</em> schopt provocerende <em>Everton</em>-fan onderuit Everton won donderdagavond met 3-2 van Crystal Palace, waarmee de club zichzelf veilig speelde en degradatie uit de Premier League afwendde. Er ontstond een waar volksfeest op het veld, maar sommige fans konden zich helaas niet gedragen. Crystal Palace-coach Patrick Vieira was er op een gegeven moment dan ook helemaal klaar mee... Lees verder onder de video. Geen lieverdjeVoetballiefhebbers die Vieira nog kennen als speler weten dat het - naast een briljante middenvelder - geen lieverdje was. Het blijkt dan ook geen handige zet van een Everton-supporter om deze keiharde Fransman zó overduidelijk te provoceren. Wanneer die zijn kookpunt bereikt, schopt hij de fan omver. Andere supporters komen zich al snel met de schermutseling bemoeien. Bekijk de beelden van Patrick Vieira hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Newcastle United: kampioenschap dichtbij Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Liverpool (finale FA Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Crystal Palace-coach Patrick Vieira schopt provocerende Everton-fan onderuit

Geen lieverdje
Voetballiefhebbers die Vieira nog kennen als speler weten dat het - naast een briljante middenvelder - geen lieverdje was. Het blijkt dan ook geen handige zet van een Everton-supporter om deze keiharde Fransman zó overduidelijk te provoceren. Wanneer die zijn kookpunt bereikt, schopt hij de fan omver. Andere supporters komen zich al snel met de schermutseling bemoeien.

Bekijk de beelden van Patrick Vieira hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV