Hans Kraay jr. pakt Bas Nijhuis aan in BEAU: "Jij bent echt een slechte VAR!"

Hans Kraay jr. pakt Bas Nijhuis aan in BEAU: "Jij bent echt een slechte VAR!"

Wanneer Hans Kraay jr. bij BEAU terugblikt op zijn voetbalcarrière, stelt scheidsrechter Bas Nijhuis dat hij maar vier of vijf wedstrijden per jaar had gespeeld als er toen een VAR was geweest. Reden voor Kraay om Nijhuis terug te pakken: "Maar jij bent geen goede VAR, hè! Jij bent echt een slechte!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Kraay jr.</em> pakt Bas Nijhuis aan in <em>BEAU</em>: &quot;Jij bent echt een slechte VAR!&quot; Wanneer Hans Kraay jr. bij BEAU terugblikt op zijn voetbalcarrière, stelt scheidsrechter Bas Nijhuis dat hij maar vier of vijf wedstrijden per jaar had gespeeld als er toen een VAR was geweest. Reden voor Kraay om Nijhuis terug te pakken: "Maar jij bent geen goede VAR, hè! Jij bent echt een slechte!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Volgende onderwerpHet is natuurlijk bedoelt als dolletje, maar er zit toch een zekere kern van waarheid in de woorden van Kraay. Zo kreeg Nijhuis onlangs nog de wind van voren van Jack van Gelder vanwege een belabberde beslissing. Nijhuis wil dan ook zo snel mogelijk "door naar het volgende onderwerp". Het gaat al snel weer over de reden waarom ze aan tafel zitten: supportersliederen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Kraay jr. pakt Bas Nijhuis aan in BEAU: "Jij bent echt een slechte VAR!"

Volgende onderwerp
Het is natuurlijk bedoelt als dolletje, maar er zit toch een zekere kern van waarheid in de woorden van Kraay. Zo kreeg Nijhuis onlangs nog de wind van voren van Jack van Gelder vanwege een belabberde beslissing. Nijhuis wil dan ook zo snel mogelijk "door naar het volgende onderwerp". Het gaat al snel weer over de reden waarom ze aan tafel zitten: supportersliederen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's