Leonie ter Braak oppert Wilfred Genee: 'Waarom bel je Eva Jinek niet gewoon even?' (Vandaag Inside)

Leonie ter Braak oppert Wilfred Genee: 'Waarom bel je Eva Jinek niet gewoon even?' (Vandaag Inside)

Eva Jinek werd donderdagavond flink door de mangel gehaald door Johan Derksen, omdat ze zou hebben gedanst op het graf van Vandaag Inside. Haar vriendin Leonie ter Braak nam het tijdens de uitzending voor haar op en ging daar na afloop van de uitzending nog even op door met Wilfred Genee: "De media legt haar woorden in de mond. Dat zij vindt dat er een boycot moest komen, dat zie ik helemaal niet."

Eva bellen?
De presentatrice vraagt zich vervolgens af waarom ze zo'n verhaal, over een op de tafel dansende Jinek, niet even checken voor de uitzending. "Waarom bel je haar niet bijvoorbeeld?" Dat idee staat Genee eigenlijk best aan: "Ik kan haar wel een keer bellen, goede suggestie."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Leonie ter Braak oppert Wilfred Genee: 'Waarom bel je <em>Eva Jinek</em> niet gewoon even?' (Vandaag Inside) Eva Jinek werd donderdagavond flink door de mangel gehaald door Johan Derksen, omdat ze zou hebben gedanst op het graf van Vandaag Inside. Haar vriendin Leonie ter Braak nam het tijdens de uitzending voor haar op en ging daar na afloop van de uitzending nog even op door met Wilfred Genee: "De media legt haar woorden in de mond. Dat zij vindt dat er een boycot moest komen, dat zie ik helemaal niet." Eva bellen?De presentatrice vraagt zich vervolgens af waarom ze zo'n verhaal, over een op de tafel dansende Jinek, niet even checken voor de uitzending. "Waarom bel je haar niet bijvoorbeeld?" Dat idee staat Genee eigenlijk best aan: "Ik kan haar wel een keer bellen, goede suggestie." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's