Buienradar vrijdag: tornado, wateroverlast & forse hagelstenen?

Buienradar vrijdag: tornado, wateroverlast & forse hagelstenen?

Na een ontstuimige donderdag krijgen we vrijdag pas echt te maken met flink wat natuurgeweld: "Het weer is echt wel explosief de komende uren, zeker in het zuidoosten van het land", vertelt weervrouw Amara Onwuka.

Tornado?
Het wordt erg nat, met een reële kans op wateroverlast. En hoe zit het met die tornado, waarover ook veelvuldig gesproken wordt? Daar spreekt Buienradar vooralsnog niet over, wel geven ze aan dat er in Limburg forse hagelstenen (tot wel enkele centimeters doorsnee) kunnen gaan vallen, samen met (zeer) zware windstoten. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em> vrijdag: tornado, wateroverlast &amp; forse hagelstenen? Na een ontstuimige donderdag krijgen we vrijdag pas echt te maken met flink wat natuurgeweld: "Het weer is echt wel explosief de komende uren, zeker in het zuidoosten van het land", vertelt weervrouw Amara Onwuka. Tornado?Het wordt erg nat, met een reële kans op wateroverlast. En hoe zit het met die tornado, waarover ook veelvuldig gesproken wordt? Daar spreekt Buienradar vooralsnog niet over, wel geven ze aan dat er in Limburg forse hagelstenen (tot wel enkele centimeters doorsnee) kunnen gaan vallen, samen met (zeer) zware windstoten. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Bekijk de beelden van het 'zomerse' noodweer op donderdag 19 mei Bekijk deze video » Amara Onwuka: 'Vrijdag kans op tornado door veel windschering' (video) Bekijk deze video » Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn' Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar vrijdag: tornado, wateroverlast & forse hagelstenen?

Actuele video's

Meer actuele video's