Glennis Grace voor de rechter: welke straf hangt haar boven het hoofd? (video)

Glennis Grace voor de rechter: welke straf hangt haar boven het hoofd? (video)

Glennis Grace is door het OM gedagvaard en zal zich moeten verantwoorden voor de meervoudige kamer: 'Dat betekent dat drie rechters zich over deze zaak gaan buigen', vertelt John van den Heuvel.

Wat voor straf?
Dat zou ervoor kunnen zorgen dat de straf hoger uitvalt dan wanneer deze door bijvoorbeeld een kantonrechter zou worden bepaald, aldus de crime-reporter. Waar moet Glennis voor vrezen? 'De straf hangt af van het letsel en de financiële schade. Dat kan variëren van voorwaardelijke straffen tot geldboetes tot onvoorwaardelijke straffen en dan moet je denken aan maanden. En als iemand echt zwaar lichamelijk letsel heeft overgehouden of nadelen heeft ondervonden dan moet je eerder aan de hoge kant van de straffen gaan denken dan aan de lagere straffen.' Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Glennis Grace voor de rechter: welke straf hangt haar boven het hoofd? (<em>video</em>) Glennis Grace is door het OM gedagvaard en zal zich moeten verantwoorden voor de meervoudige kamer: 'Dat betekent dat drie rechters zich over deze zaak gaan buigen', vertelt John van den Heuvel. Wat voor straf?Dat zou ervoor kunnen zorgen dat de straf hoger uitvalt dan wanneer deze door bijvoorbeeld een kantonrechter zou worden bepaald, aldus de crime-reporter. Waar moet Glennis voor vrezen? 'De straf hangt af van het letsel en de financiële schade. Dat kan variëren van voorwaardelijke straffen tot geldboetes tot onvoorwaardelijke straffen en dan moet je denken aan maanden. En als iemand echt zwaar lichamelijk letsel heeft overgehouden of nadelen heeft ondervonden dan moet je eerder aan de hoge kant van de straffen gaan denken dan aan de lagere straffen.' Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Glennis Grace komt voor de rechter om geweldsincident Jumbo (video) Bekijk deze video » Leonie ter Braak oppert Wilfred Genee: 'Waarom bel je Eva Jinek niet gewoon even?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Show :
Glennis Grace voor de rechter: welke straf hangt haar boven het hoofd? (video)

Actuele video's

Meer actuele video's