Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn'

Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn'

Voor stormjagers als Jolien is het op dagen als vandaag genieten geblazen, met het noodweer dat er aan komt: "Je kan het zien als het bakken van de perfecte taart. Je moet bepaalde ingrediënten hebben die precies kloppen en voor vandaag lijkt dat het geval te zijn."

'Tornado zou heel leuk zijn'
Ze volgt de weermodellen op de voet en ziet dat er een enorme hoeveelheid regen zal gaan vallen, met name in zuidoost Brabant en Limburg. En, zo zegt ze ook: "Een mooie tornado zou natuurlijk wel heel leuk zijn." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: '<em>Tornado</em> in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn' Voor stormjagers als Jolien is het op dagen als vandaag genieten geblazen, met het noodweer dat er aan komt: "Je kan het zien als het bakken van de perfecte taart. Je moet bepaalde ingrediënten hebben die precies kloppen en voor vandaag lijkt dat het geval te zijn." 'Tornado zou heel leuk zijn'Ze volgt de weermodellen op de voet en ziet dat er een enorme hoeveelheid regen zal gaan vallen, met name in zuidoost Brabant en Limburg. En, zo zegt ze ook: "Een mooie tornado zou natuurlijk wel heel leuk zijn." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Amara Onwuka: 'Vrijdag kans op tornado door veel windschering' (video) Bekijk deze video » Buienradar vrijdag: tornado, wateroverlast & forse hagelstenen? Bekijk deze video » Tornado-alarm: onweersbuien zijn Nederland binnen! (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV