Vrijdag in Tweede Hans: Hans weet steeds beter wat hij wil

Vrijdag in Tweede Hans: Hans weet steeds beter wat hij wil

Hans begint inmiddels een beetje te wennen aan het leven van een pensionado, maar als hij door zijn vrouw wordt meegenomen naar een dierenasiel om hokken te verschonen... dat wil hij niet. Hij weet steeds beter wel wat jij wil, en auditie doen voor het shantykoor hoort daarbij.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: Hans weet steeds beter wat hij wil Hans begint inmiddels een beetje te wennen aan het leven van een pensionado, maar als hij door zijn vrouw wordt meegenomen naar een dierenasiel om hokken te verschonen... dat wil hij niet. Hij weet steeds beter wel wat jij wil, en auditie doen voor het shantykoor hoort daarbij. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Tweede Hans: Hans weet steeds beter wat hij wil of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV