Video: Woning in Zuid-Limburgse Beek staat op instorten na hevig noodweer

Video: Woning in Zuid-Limburgse Beek staat op instorten na hevig noodweer

Vrijdag 20 mei 2022 om 19:05

In het Zuid-Limburgse Beek is vrijdagmiddag het dak van een huis afgewaaid. Dat is nog niet alles, het huis staat mogelijk op instorten. In diezelfde straat in Beek zijn ook daken van andere huizen flink beschadigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Woning in Zuid-Limburgse <em>Beek</em> staat op <em>instorten</em> na hevig <em>noodweer</em> In het Zuid-Limburgse Beek is vrijdagmiddag het dak van een huis afgewaaid. Dat is nog niet alles, het huis staat mogelijk op instorten. In diezelfde straat in Beek zijn ook daken van andere huizen flink beschadigd. Tekst gaat verder onder de video. Zuid-LimburgEen woordvoerder noemt het noodweer het Zuid-Limburg kort en hevig. De meeste meldingen van overlast en schade kome uit de regio Beek, Spaubeek, Schinnen en Sittard-Geleen. In korte tijd is daar enorm veel regen gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: hevig noodweer trekt over het land, veel schademeldingen (video) Bekijk deze video » Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn' Bekijk deze video »
Nieuws :

Zuid-Limburg
Een woordvoerder noemt het noodweer het Zuid-Limburg kort en hevig. De meeste meldingen van overlast en schade kome uit de regio Beek, Spaubeek, Schinnen en Sittard-Geleen. In korte tijd is daar enorm veel regen gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's