Zien: Mart Hoogkamer reageert op geruchten van Songfestival-deelname 2023

Zien: Mart Hoogkamer reageert op geruchten van Songfestival-deelname 2023

Doordat S10 in de vorige editie van het Songfestival weer met een Nederlandstalig liedje op het podium stond, gaan er geruchten over een nieuwe Nederlandstalige inzending in 2023. Mart Hoogkamer wordt hier al voor genoemd.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> reageert op geruchten van Songfestival-deelname 2023 Doordat S10 in de vorige editie van het Songfestival weer met een Nederlandstalig liedje op het podium stond, gaan er geruchten over een nieuwe Nederlandstalige inzending in 2023. Mart Hoogkamer wordt hier al voor genoemd. ItaliaansHoogkamer reageert vrijdag op die geruchten: "Als mensen dat nu zouden vragen, zou ik zeggen dat ik daar nog niet klaar voor ben, en als ik het zou willen doen, zou ik in het Italiaans willen zingen. Het is best wel groot, en als ik zie wat iedereen kan dan ben ik daar nog niet klaar voor. Misschien over een jaar of vijf." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Cornald Maas over rommelige organisatie Songfestival Bekijk deze video » Video: Sam Ryder in Engeland als held ontvangen na Songfestival-succes Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Italiaans
Hoogkamer reageert vrijdag op die geruchten: "Als mensen dat nu zouden vragen, zou ik zeggen dat ik daar nog niet klaar voor ben, en als ik het zou willen doen, zou ik in het Italiaans willen zingen. Het is best wel groot, en als ik zie wat iedereen kan dan ben ik daar nog niet klaar voor. Misschien over een jaar of vijf."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mart Hoogkamer reageert op geruchten van Songfestival-deelname 2023 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV