Zien: Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst gespot sinds bevalling zoontje

Zien: Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst gespot sinds bevalling zoontje

Beschuit met blauwe muisjes voor Rihanna en rapper A$AP Rocky. Gisteren werd bekend dat de zangeres moeder is geworden van haar eerste kindje. Inmiddels stromen de felicitaties binnen én heeft ook een andere wereldberoemde zanger bekendgemaakt vader te zijn geworden van een dochter.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rihanna</em> en <em>A$AP Rocky</em> voor het eerst gespot sinds <em>bevalling zoontje</em> Beschuit met blauwe muisjes voor Rihanna en rapper A$AP Rocky. Gisteren werd bekend dat de zangeres moeder is geworden van haar eerste kindje. Inmiddels stromen de felicitaties binnen én heeft ook een andere wereldberoemde zanger bekendgemaakt vader te zijn geworden van een dochter. Tekst gaat verder onder de video. Rihanna gespotEntertainmentdeskundige Eric de Munck vertelt in RTL Boulevard over de bevalling van Rihanna: "Vrijdag de dertiende, precies één week geleden is het jongetje geboren. Vandaag is ze uit het ziekenhuis ontslagen en inmiddels is ze weer thuis." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst gespot sinds bevalling zoontje

Rihanna gespot
Entertainmentdeskundige Eric de Munck vertelt in RTL Boulevard over de bevalling van Rihanna: "Vrijdag de dertiende, precies één week geleden is het jongetje geboren. Vandaag is ze uit het ziekenhuis ontslagen en inmiddels is ze weer thuis."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's