RTL Boulevard gemist? Knabbel en Babbel Rescue Rangers zijn terug met eigen film

RTL Boulevard gemist? Knabbel en Babbel Rescue Rangers zijn terug met eigen film

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Knabbel en Babbel</em> Rescue Rangers zijn terug met eigen film De eekhoorntjes Knabbel en Babbel worden in de jaren negentig razend populair als de beestjes een eigen serie krijgen waarin ze een geheim agentschap oprichten. De Rescue Rangers vliegen van hot naar her om als ware detectives de wereld te beschermen van het kwaad. Nu zijn ze terug met een eigen animatiefilm die oude tijden doet herleven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst gespot sinds bevalling zoontje Bekijk deze video » John van den Heuvel over jongeren in criminaliteit: "Wat moet je nog met deze knapen?" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over The Voice: "Er gaat er binnenkort weer eentje aangifte doen" (video) Bekijk deze video » Zien: Simon Keizer moet romantisch liefdesliedje voor vrouw Annemarie delen Bekijk deze video » Giorgio Hokstam weggeblazen door album Harry Styles: "Funky en heel intiem" Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk stampt nieuwe programma's uit de grond: "Nu wel meer dan genoeg" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard gemist? Knabbel en Babbel Rescue Rangers zijn terug met eigen film

De eekhoorntjes Knabbel en Babbel worden in de jaren negentig razend populair als de beestjes een eigen serie krijgen waarin ze een geheim agentschap oprichten. De Rescue Rangers vliegen van hot naar her om als ware detectives de wereld te beschermen van het kwaad. Nu zijn ze terug met een eigen animatiefilm die oude tijden doet herleven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Knabbel en Babbel Rescue Rangers zijn terug met eigen film of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV