Matthijs van Nieuwkerk stampt nieuwe programma's uit de grond: "Nu wel meer dan genoeg" (video)

Matthijs van Nieuwkerk stampt nieuwe programma's uit de grond: "Nu wel meer dan genoeg" (video)

Voor Matthijs van Nieuwkerk leek het een rustige periode te worden nadat hij afscheid nam van zijn talkshow. Niets is minder waar, de trein blijft doordenderen. Waar hij al een succesvol programma maakt met Rob Kemps en Ilse Delange, komt hij nu weer met een nieuw programma.

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> stampt nieuwe programma's uit de grond: &quot;Nu wel meer dan genoeg&quot; (video) Voor Matthijs van Nieuwkerk leek het een rustige periode te worden nadat hij afscheid nam van zijn talkshow. Niets is minder waar, de trein blijft doordenderen. Waar hij al een succesvol programma maakt met Rob Kemps en Ilse Delange, komt hij nu weer met een nieuw programma. Programma'sAanstaande zaterdag begint The Connection, een quiz waarin alle antwoorden in de finale samenkomen tot één grote connectie. Toch lijkt van Nieuwkerk het met de programma's die hij nu heeft lopen, het wel even druk zat te hebben: "Ik vind dit wel meer dan genoeg." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De nieuwe spelshow The Connection is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs van Nieuwkerk stampt nieuwe programma's uit de grond: "Nu wel meer dan genoeg" (video)

Programma's
Aanstaande zaterdag begint The Connection, een quiz waarin alle antwoorden in de finale samenkomen tot één grote connectie. Toch lijkt van Nieuwkerk het met de programma's die hij nu heeft lopen, het wel even druk zat te hebben: "Ik vind dit wel meer dan genoeg."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De nieuwe spelshow The Connection is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV