Roxane Knetemann maakt zich boos in Vandaag Inside: "Minister-president: ga het land regeren"

Roxane Knetemann maakt zich boos in Vandaag Inside: "Minister-president: ga het land regeren"

Vrijdag 20 mei 2022 om 23:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Roxane Knetemann</em> maakt zich boos in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Minister-president: ga het land regeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Terwijl wij ons in het land druk maken over een minister-president en zijn sms'jes, zijn er volgens Roxane Knetemann wel belangrijkere dingen om ons zorgen over te maken. Zelf werkte ze bij jeugdzorg en zag ze van dichtbij hoeveel impact weinig zorg kan hebben:"Er zijn gezinnen die niet kunnen rondkomen, maar wij maken ons druk om sms’jes van Rutte. Een minister-president die gekozen is door het Nederlandse volk, ga het land regeren alsjeblieft." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Terwijl wij ons in het land druk maken over een minister-president en zijn sms'jes, zijn er volgens Roxane Knetemann wel belangrijkere dingen om ons zorgen over te maken. Zelf werkte ze bij jeugdzorg en zag ze van dichtbij hoeveel impact weinig zorg kan hebben:
"Er zijn gezinnen die niet kunnen rondkomen, maar wij maken ons druk om sms’jes van Rutte. Een minister-president die gekozen is door het Nederlandse volk, ga het land regeren alsjeblieft."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's