Op1: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar Nederland?

Op1: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar Nederland?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar <em>Nederland</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het lijkt erop dat een deel van de 300 mensen die vertrokken zijn om voor IS te vechten, nu terug naar Nederland wil. Dilan Yesilgöz - Zegerius geeft aan ze niet meer hier terug in Nederland te willen hebben: "We willen daar waar mogelijk is het Nederlanderschap intrekken. Op allerlei manieren ervoor zorgen dat ze hun straf niet ontlopen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marion Koopmans in Op1 over apenpokkenvirus: "Er gaan zeker nog meer gevallen komen" Bekijk deze video » Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland Bekijk deze video » Thomas van Groningen in Op1 over Voorjaarsnota: "Rekening komt bij ondernemers" Bekijk deze video » John van den Heuvel in Op1 over cokegebruik jongeren: "Voetbalhooligans tot keurige studenten" Bekijk deze video » John van den Heuvel maakt zich boos in Op1 over in stand houden cocaïne-industrie Bekijk deze video » Dilan Yesilgöz - Zegerius in Op1 over cocaïne-handel "Die hebben bloed aan hun handen" Bekijk deze video » Feyenoord fans in Op1 over eerste Europese finale in 20 jaar Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar Nederland?

Het lijkt erop dat een deel van de 300 mensen die vertrokken zijn om voor IS te vechten, nu terug naar Nederland wil. Dilan Yesilgöz - Zegerius geeft aan ze niet meer hier terug in Nederland te willen hebben: "We willen daar waar mogelijk is het Nederlanderschap intrekken. Op allerlei manieren ervoor zorgen dat ze hun straf niet ontlopen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar Nederland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV