Hart van Nederland: In Nijmegen en omstreken is geen Vierdaagse-bed meer te krijgen

Hart van Nederland: In Nijmegen en omstreken is geen Vierdaagse-bed meer te krijgen

<em>Hart van Nederland</em>: In Nijmegen en omstreken is geen Vierdaagse-bed meer te krijgen De 104de Vierdaagse van Nijmegen wordt een bijzondere. Voor het eerst in jaren kan hij weer doorgaan. Van 19 tot en met 22 juli mogen 49.000 wandelfanaten zich weer de blaren gaan lopen in het heuvelachtige landschap rondom Nijmegen. En daar is grote animo voor: in heel Nijmegen in omstreken is geen hotelkamer meer te krijgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: Titus Brandsma wordt heilig verklaard door paus Franciscus: "Bijzondere man" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 104de Vierdaagse van Nijmegen wordt een bijzondere. Voor het eerst in jaren kan hij weer doorgaan. Van 19 tot en met 22 juli mogen 49.000 wandelfanaten zich weer de blaren gaan lopen in het heuvelachtige landschap rondom Nijmegen. En daar is grote animo voor: in heel Nijmegen in omstreken is geen hotelkamer meer te krijgen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's