Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Ik vertrek: op bezoek bij oude bekenden

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaan we in Ik vertrek op bezoek bij enkele oude bekenden van het programma. Jaren geleden gingen ze het avontuur van hun leven aan, maar wat is er van ze geworden? Daar komen we nu achter. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Ik Vertrek: Zo gaat het nu met de avonturen van oud-deelnemers Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen Bekijk deze video » Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk Bekijk deze video » HeimweeIn 2007 vertrokken Ruud en Linda Moerman met hun drie puberzonen naar Zuid-Frankrijk. Voor Ruud ging zijn droom eindelijk in vervulling: het runnen van een camping. Linda had flinke heimwee en er zat niks anders op dan terug te keren naar Nederland. Veertien jaar later gaan ze terug naar Frankrijk om de camping weer te runnen. Gaat het ze deze keer beter af? FietsVerder krijgen we ook te zien hoe het avontuur van Yvonne en Valentijn van der Valk is afgelopen. In 2012 trokken ze per fiets de wereld rond en uiteindelijk belandden ze in de Franse Alpen om een camping te pachten. Tien jaar later leiden ze een compleet ander leven en hebben ze zich op een nieuw 'projectje' gestort. Hoe staat het ervoor? Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk Bekijk deze video » Vanavond in Ik vertrek: Martijn en Sean beginnen gay-resort op Curaçao Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaan we in Ik vertrek op bezoek bij enkele oude bekenden van het programma. Jaren geleden gingen ze het avontuur van hun leven aan, maar wat is er van ze geworden? Daar komen we nu achter.

Heimwee
In 2007 vertrokken Ruud en Linda Moerman met hun drie puberzonen naar Zuid-Frankrijk. Voor Ruud ging zijn droom eindelijk in vervulling: het runnen van een camping. Linda had flinke heimwee en er zat niks anders op dan terug te keren naar Nederland. Veertien jaar later gaan ze terug naar Frankrijk om de camping weer te runnen. Gaat het ze deze keer beter af?

Fiets
Verder krijgen we ook te zien hoe het avontuur van Yvonne en Valentijn van der Valk is afgelopen. In 2012 trokken ze per fiets de wereld rond en uiteindelijk belandden ze in de Franse Alpen om een camping te pachten. Tien jaar later leiden ze een compleet ander leven en hebben ze zich op een nieuw 'projectje' gestort. Hoe staat het ervoor?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV