Johan Derksen in Vandaag Inside over Mark van Bommel: 'Potentiële toptrainer'

Johan Derksen in Vandaag Inside over Mark van Bommel: 'Potentiële toptrainer'

Zaterdag 21 mei 2022 om 09:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Mark van Bommel</em>: 'Potentiële toptrainer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen ziet in Mark van Bommel nog steeds een potentiële toptrainer. Dat vertelde hij in Vandaag Inside. Volgens Wilfred Genee was dat overigens niet de eerste keer. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen ziet in Mark van Bommel nog steeds een potentiële toptrainer. Dat vertelde hij in Vandaag Inside. Volgens Wilfred Genee was dat overigens niet de eerste keer.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's