Vandaag Inside: Johan Derksen is zijn opblaaspop verloren tijdens storm in Grolloo

Vandaag Inside: Johan Derksen is zijn opblaaspop verloren tijdens storm in Grolloo

Zaterdag 21 mei 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen is zijn <em>opblaaspop</em> verloren tijdens storm in Grolloo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Nederland heeft de afgelopen twee dagen veel last gehad van het noodweer. Vooral in Limburg was het behoorlijk zwaar. In Vandaag Inside komt wel een heel speciale vorm van stromschade voorbij. Is Johan Derksen zijn opblaaspop verloren? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Nederland heeft de afgelopen twee dagen veel last gehad van het noodweer. Vooral in Limburg was het behoorlijk zwaar. In Vandaag Inside komt wel een heel speciale vorm van stromschade voorbij. Is Johan Derksen zijn opblaaspop verloren?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's