GTST-actrice Marly van der Velden over burnout vriend en Youtube-kluskanaal

GTST-actrice Marly van der Velden over burnout vriend en Youtube-kluskanaal

GTST-actrice Marly van der Velden over burnout vriend en Youtube-kluskanaal GTST-actrice Marly van der Velden en haar vriend Mike Meijer verruilden het drukke Amsterdam voor een rustige plek in het Gooi, zo is te zien in RTL Boulevard. Het gevonden droomhuis was niet instapklaar dus moesten de tortelduifjes flink aan de slag, wat ze filmen voor een heus Youtube-kluskanaal. Het leek een sprookje maar helaas ging niet alles over rozen, het hectische leven bracht ook de nodige stress met zich mee. Toen na de geboorte van hun jongste dochter ook de investeerder van het Youtubekanaal zich terugtrok resulteerde dat in een burnout voor Mike: "Ik kon geen adem meer halen, alsof je verdrinkt. Dat ging gepaard met hartkloppingen en toen ging ik bijna out". Bekijk hoe ze zich herpakten en Bridget Maasland een rondleiding geven in hun nieuwe Gooische paleis. RTL Boulevard gemist? Grote zorgen om Blanket, de jongste zoon van Michael Jackson Bekijk deze video » Russische Songfestival-inzending zingt lied Duncan Laurence direct mee Bekijk deze video »
TV :
GTST-actrice Marly van der Velden over burnout vriend en Youtube-kluskanaal

GTST-actrice Marly van der Velden en haar vriend Mike Meijer verruilden het drukke Amsterdam voor een rustige plek in het Gooi, zo is te zien in RTL Boulevard. Het gevonden droomhuis was niet instapklaar dus moesten de tortelduifjes flink aan de slag, wat ze filmen voor een heus Youtube-kluskanaal.

Het leek een sprookje maar helaas ging niet alles over rozen, het hectische leven bracht ook de nodige stress met zich mee. Toen na de geboorte van hun jongste dochter ook de investeerder van het Youtubekanaal zich terugtrok resulteerde dat in een burnout voor Mike: "Ik kon geen adem meer halen, alsof je verdrinkt. Dat ging gepaard met hartkloppingen en toen ging ik bijna out". Bekijk hoe ze zich herpakten en Bridget Maasland een rondleiding geven in hun nieuwe Gooische paleis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op GTST-actrice Marly van der Velden over burnout vriend en Youtube-kluskanaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV