Eva Jinek over afbranding door Johan Derksen: 'Het is gewoon onwaar' (video)

Eva Jinek over afbranding door Johan Derksen: 'Het is gewoon onwaar' (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv.

Het verhaal dat Johan Derksen bij Vandaag Inside vertelde over Eva Jinek 'is helemaal niet waar', zei de presentatrice vrijdagavond in de talkshow Beau.

Lees verder onder de video.

<em>Eva Jinek</em> over afbranding door Johan Derksen: 'Het is gewoon onwaar' (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv. Het verhaal dat Johan Derksen bij Vandaag Inside vertelde over Eva Jinek 'is helemaal niet waar', zei de presentatrice vrijdagavond in de talkshow Beau. Lees verder onder de video. Geraakt'Ik was er echt van geschrokken', vertelt Jinek in de uitzending. 'Het ging over iets wat niet waar was, dat was denk ik het ergste eraan.' Toch werd ze 'helemaal afgemaakt in die uitzending, aldus Jinek. 'Dat heeft me de afgelopen vierentwintig uur wel echt bezig gehouden.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek over afbranding door Johan Derksen: 'Het is gewoon onwaar' (video)

Geraakt
'Ik was er echt van geschrokken', vertelt Jinek in de uitzending. 'Het ging over iets wat niet waar was, dat was denk ik het ergste eraan.' Toch werd ze 'helemaal afgemaakt in die uitzending, aldus Jinek. 'Dat heeft me de afgelopen vierentwintig uur wel echt bezig gehouden.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's